top of page

MASTERS IN PERCUSSION ENTERTAINMENT

JOIN US

DS_BRANDING36.png
DS_NOTG_v2.00_00_42_09_edited.jpg
DS_BRANDING_edited_edited.png

TALENT
 

Ben jij dat (on)bekend talent? Zin om snel je grenzen te verleggen? Durf uit je schelp te kruipen en waag je kans bij een uniek percussie ensemble in Europa én beleef eindelijk wat je elders niet vinden kan...
 

We bieden je een nieuwe muzikale uitdaging in een unieke familiale bende vol muzikale extremen. Je participeert in een dolle groep met Europese verdienste, waarbij de naam een grote waaier aan nieuwe mogelijkheden biedt. Welcome to the Belgian 'Sport of the Arts'!

PODJUM
 

PODJUM is een product van DrumSpirit uit Dadizele en is gebaseerd op de muzikale kunsten van het percussie ensemble en is voor jongeren een ideale muzikale en expressieve uitlaatklep.

 

Via Podjum bieden we een platform aan jongeren, als verlengstuk van hun schoolse opleiding slagwerk of die anders de kans niet krijgen om hun muzikale grenzen te verleggen. Rode draad zijn een sterke zin voor discipline en samenspel. Vanuit de basis maken we tieners percussierijp met creativiteit en entertainment als ingrediënten. Een muzikale vorming volledig op jouw maat!

Zet de eerste stap

DS_BRANDING_edited.png
bottom of page